Feed on
Posts
Comments

Daily Archive for martie 22nd, 2011

Sprijin financiar pentru crescătorii de porci şi păsări, precum şi pentru apicultori, prin trei hotărâri adoptate în şedinţa de miercuri.

Potrivit ministrului Agriculturii, Valeriu Tabără, crescătorii de procine şi păsări vor beneficia astfel de garanţii de stat, prin Fondul de garantare pentru mediul rural, la contractarea de credite bancare.
“Astăzi am aprobat măsuri prin care crescătorii […]

Read Full Post »

Comunicat de presa APDRP

Proiectele pentru mici afaceri în mediul rural nu vor mai avea obligativitatea de a asigura spaţii de garare pentru utilaje

Începând cu următoarea sesiune de depunere de proiecte pentru Măsura 312 – „Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea microîntreprinderilor”, care va avea loc în perioada 2 – 31 mai 2011, Agenţia de […]

Read Full Post »

Ferma de melci 2011 – model

Va prezentam un proces tehnologic experimentat cu succes pe o perioada de patru ani de la infiintare. Acest proces technologic poate aduce profit dupa primul an de la data popularii fermei cu melci reproducatori : MELCI MATURI.

Vom face un calcul la o suprafata de 1000 mp.
Populam suprafata de 1000 mp cu 35 melci la mp, […]

Read Full Post »

Tesatorie cu matase naturala

In urmă cu cinci ani, Cristina Niculescu, de 43 de ani a hotarat sa faca primul pas spre o inedita afacere, respectiv sa faca tesatorie cu matase naturala.

Matasea este produsa in curtea casei sale din comuna Stoenesti, judetul Valcea din gogosile viermilor de matase pe care tot ea ii creste, an de an.
Cristina Niculescu este […]

Read Full Post »

Cultivarea legumelor in sticle de plastic este o solutie convingatoare pentru zilele in care traim, in care criza de alimente este tot mai mare.

Chiar daca nu aveti o gradina puteti sa va amenajati o gradina din sticle de plastic chiar intr-o mica garsoniera. Aproape toate speciile se dezvolta in sticle de plastic cu cateva exceptii […]

Read Full Post »

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.