Feed on
Posts
Comments

Monthly Archive for septembrie, 2011

Şi în acest an se vor distribuii ajutoare alimentare comunitare PEAD 2011, potrivit art. 5 / H.G. nr. 600/ 2009 ,ajutoare alimentare care provin din stocurile de intervenţie comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din comuna Corbi .

[…]

Read Full Post »

“Let`s Do It, Corbi !”

Echipa județeană “Let`s Do It, Romania!” vă așteaptă în Echipa Națională de Acțiune și la Ziua de Curățenie Națională din 24 septembrie!
În următoarele zile voluntarii se mai pot înscrie pe site http://www.letsdoitromania.ro/vreau-sa-particip, pot forma echipe sau pot adăuga organizaţii/companii în echipă și își pot aloca mormane. Cei care nu au echipă sau nu […]

Read Full Post »

Românii cu venituri foarte mici, dar care au o drujbă, o maşină mai nouă de 10 ani, un scuter, depozite bancare de peste 3.000 de lei sau trei vaci nu vor primi în această iarnă ajutoare la încălzire.

Potrivit normelor de aplicare a OUG 70/2011, care reglementează măsurile de protecţie socială pentru sezonul rece, persoanele care […]

Read Full Post »

Statul va acorda prime între 30 şi 100 de euro pe hectar anual persoanelor cu vârste de peste 55 de ani care dau în arendă terenurile agricole pentru o perioadă cuprinsă între 5 şi 15 ani, iar în cazul vânzării prima va fi de 200 de euro pe hectar, potrivit unui proiect de lege. 
Prima […]

Read Full Post »

Localităţile care au avut drumuri calamitate în timpul inundaţiilor din 2010 au putut depune proiecte pentru fonduri europene pe măsura 332D. Din toată ţara, doar 100 de proiecte vor primi finanţare de maxim 1,5 milioane de euro pentru refacerea acestor drumuri, punctajul fiecărui proiect fiind cel care va decide clasamentul.
1,5 milioane de euro – finanţare […]

Read Full Post »

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.