Feed on
Posts
Comments

Monthly Archive for iulie, 2013

Asociaţia G.A.L. Făgăraşul de Sud-Ţinutul Posadelor
Program finanţat de Uniunea Europeană şi Guvernul României prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală,axa Leader

COMUNICAT DE PRESA
Asociatia G.A.L. Fagarasul de Sud-Tinutul Posadelor anunta lansarea sesiunii de cereri de proiecte nr.2/2013 […]

Read Full Post »

Practica a demonstrat ca exportului ovinelor in viu este mai putin indicata din punct de vedere economic cu exportul tineretului ovin sub forma de carcasa.
Valoarea peilor, organelor (mataria), extraselor farmaceutice (din timus, pancreas, glanda pienala si sange), este aproape egala cu valoarea carcasei, fapt pentru care este indicat ca aceste subproduse sa fie valorificate pe […]

Read Full Post »

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura informeaza producatorii agricoli ca este interzisa incendierea miristilor sau a pajistilor permanente pentru inlaturarea resturilor de vegetatie, aceia care procedeaza in acest fel riscand excluderea de la plata sprijinului pe suprafata pentru anul 2013.

“Precizam ca nu este permisa arderea miristilor si a resturilor vegetale pe teren arabil, iar […]

Read Full Post »

APIA informeaza cu privire la obligatia fermierilor de a respecta Bunele conditii agricole si de mediu (GAEC 5 si GAEC 8), conform carora nu este permisa arderea miristilor si a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum si a vegetatiei pajistilor permanente.

Referitor la GAEC 5: precizam ca nu este permisa arderea miristilor si a resturilor […]

Read Full Post »

PNDR onlineAgentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit pune la dispozitia beneficiarilor un sistem de informare on-line privind derularea fondurilor europene acordate prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR).

Pe pagina oficiala de internet a APDRP, in cadrul sectiunii Autoevaluare este functional ‘Sistemul Expert’ care este dedicat tuturor celor care acceseaza fonduri europene nerambursabile. […]

Read Full Post »

Primăria Corbi a fost prevăzătoare anul trecut, inițiind o serie de acțiuni prin care și-a suplimentat veniturile la buget. Astfel, cu 3,3 miliarde de lei vechi obținuți din vânzarea unor terenuri, plus încasarea unor sume din redevențe, bugetul total pentru anul acesta se ridică la valoarea de aproximativ 27 de miliarde de lei.
Conform declarațiilor […]

Read Full Post »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UVgPrTVfKY&feature=share&list=UU7gU01bU8dD5GISESUKsiZw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zEufdkragi0&feature=share&list=UU7gU01bU8dD5GISESUKsiZw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-8wKMXVxwho&feature=share&list=UU7gU01bU8dD5GISESUKsiZw[/youtube]

Read Full Post »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WUTesueElmc&feature=share&list=UU7gU01bU8dD5GISESUKsiZw[/youtube]
A fost vernisată, la Căminul Cultural din Corbi, expoziţia de fotografie “Image-in the community”, aceleaşi lucrări urmând să fie prezentate şi iubitorilor de gen din Bucureşti. Proiectul cu acelaşi nume, finanţat prin Comisia Europeană, reuneşte participanţi din Belgia, Estonia, Bulgaria, Italia, Turcia, Cehia, Letonia şi România. Artiştii amatori au dezlegat tainele artei fotografice în […]

Read Full Post »

Proiectul Image-in the community se încadrează în linia de finanțare europeană Grundtvig – Învățare pe tot parcursul vieții.

În cadrul acestui proiect, persoanele selectate de Universitur pentru a participa la atelierul din Corbi parcurg cele 10 zile de formare, astfel încât, până la final, să învețe mai multe despre semnificația valorilor și identității culturale rurale și […]

Read Full Post »

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.