Feed on
Posts
Comments

Monthly Archive for mai, 2016

Ziua de 29 mai 2016 va rămâne în istoria comunei de pe valea Râului Doamnei şi în amintirea participanţilor ca una dintre cele mai reuşite sărbătoriri ale urcatul oilor la munte din toate cele 46 derulate în tot atâţia ani. Şi asta pentru că, în ciuda căldurii de vară, au participat mii de oameni de […]

Read Full Post »

În comuna argeşeană Corbi a avut loc cea de-a 46-a ediţie a festivalului „Rapsodia păstorească”, eveniment-simbol pentru localitatea cu tradiţie de secole în creşterea oilor şi unde sunt crescute, la ora actuală, nu mai puţin 32.000 de oi.

”Rapsodia păstorească” de la Corbi a avut ca puncte de maximă atracţie concursul de frumuseţe pentru oi şi […]

Read Full Post »

INVITATIE RAPSODIA PASTORESCA

PRIMARIA CORBI ,
INVITA LOCUITORII COMUNEI CORBI SI , NU NUMAI , PRECUM SI FORMATIILE ARTISTICE CARE PASTREAZA SI DUC MAI DEPARTE TRADITIILE SI OBICEIURILE SPECIFICE PASTORESTI SA PARTICIPE LA FESTIVALUL CE VA AVEA LOC IN DATA DE 29.05.2015 .
 

 
 

(click foto pentru a vizualiza programul )
FESTIVALUL VA AVEA LOC IN AER LIBER IN LOCUL “CHILII” , […]

Read Full Post »

Fără urmă de îndoială, și în acest an modernizarea drumurilor reprezintă unul din obiectivele cheie ale strategiei de dezvoltare a administrației comunei Corbi. Campania de primăvară a început, conform spuselor primarului Virgil Baciu, prin pietruirea și compactarea drumurilor comunale din toate satele localității.

”Am început această acțiune cu satul Corbi și, rând pe rând, ne […]

Read Full Post »

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.