Feed on
Posts
Comments

Monthly Archive for februarie, 2016

Rezultatele examenului angajare

Read Full Post »

Invitatie : O seara dansanta

Read Full Post »

“Avem bani în cont pentru lucrările de distribuţie la reţeaua de apă din comună. Invităm firmele interesate să se înscrie la licitaţie, pentru că ne propunem să finalizăm branşările la gospodăriile cetăţenilor în această primăvară. S-au cumpărat căminele pentru apometre şi se lucrează deja la Corbşori. Intenţionăm să finalizăm distribuţia acolo şi apoi vom trece […]

Read Full Post »

Anunt – FONDURI EUROPENE

Read Full Post »

ANUNŢ – POST VACANT

 
Primăria comunei Corbi,  cu sediul în localitatea com. Corbi, str. Voicu Corvin, nr. 235 judeţul Argeș organizeazã concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante, de:
-Șef serviciu in cadrul Serviciului Comunitar de Utilități Publice al comunei Corbi: 1 (un) post, conform HG 286/23.03.2011. 
Concursul se va desfăşura astfel:
– Proba scrisă în data de 02.03.2016,  ora […]

Read Full Post »

Încă de la sfârșitul anului trecut, conducerea administrației din Corbi a depus spre finanțare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală, adică fonduri europene, un proiect de amploare: ”Reabilitare sistem alimentare cu apă în satele Corbi și Jgheaburi și înființare sistem de canalizare în comuna Corbi”

”Din informațiile noastre, verificarea documentațiilor în vederea stabilirii eligibilității are […]

Read Full Post »

Înscrierea efectivelor de ovine în Registrul genealogic al rasei și COP, controlul oficial al performanțelor ca și condiție necesară pentru primirea banilor europeni sub formă de sprijin cuplat i-a pus în încurcătură pentru unii oieri care spun că procesul este destul de greoi. Măsura nu este însă cunoscută de ieri, de azi, ci din 2014.

Ce […]

Read Full Post »

Subvenții 2016: când pot afla fermierii exact ce sumă primesc pe hectar
Suma alocată pentru sprijinul cuplat eferent anului 2015 este de 219.064.000 de euro. Potrivit unor informații ale APIA, furnizate pentru Agrointeligența, pentru finanţarea sprijinului cuplat se utilizează maxim 15 % din plafonul naţional anual UE din care cel puţin 2% este utilizat pentru sprijinirea […]

Read Full Post »

Crescătorii de vaci de lapte, dar și cei de porci, primesc în acest an o subvenție specială, achitată de APIA dintr-un sprijin de 11,1 milioane de euro alocat României pentru a atenua efectele crizei cauzate de embargoul rusesc. Ministerul agriculturii a publicat astăzi în dezbatere publică documentul cu criteriile după care se vor împărți banii, […]

Read Full Post »

Sindicatul Național al Crescătorilor de Ovine și Caprine, afiliat la Agrostar, pregătește reluarea protestelor, întrucât Protocolul încheiat în urma protestului din Capitală, din luna decembrie a anului trecut, nu a fost respectat. Astfel, în perioada următoare, vor fi organizate proteste la nivel local, urmate de blocarea drumurilor naționale.
„Reprezentanții Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și cei ai […]

Read Full Post »

Older Posts »

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.