Feed on
Posts
Comments

PUBLICAM SPRE CUNOSTINTA GENERALA

A N U N Ţ

 Nr. 7821 din 17.11.2021

Primaria comunei Corbi, judetul Arges, scoate la licitaţie publică in vederea vanzării, material lemnos pe picior, diferite esențe, din FF – pădurea comunală din  punctele „Plaiuri Corbi și Stăneșt răsăriti” si din AFF de pe domeniul public-intravilan, din satul Stănești punct “Parau Valea Mare”.

Ofertele se primesc la sediul Primariei comunei Corbi, din comuna Corbi, sat Corbi, str. Voicu Corvin nr. 235, judeţul Argeş, în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, între orele 8,30 – 14,00, ultima zi de depunere a ofertelor fiind joi 02.12.2021, ora limita 14,00.

Deschiderea ofertelor va avea loc in ziua de vineri 03.12.2021, la ora 11,00, la sediul mai sus indicat.

Caietul de sarcini se poate procura și de la sediul Primariei comunei Corbi direct sau prin e-mail primariacorbi@yahoo.com, gratuit, taxa de participare la licitatie este de 100 lei, garantia de participare este de 10% din pretul de pornire la licitatie, acestea se achita inainte de depunerea ofertei in cont prin ordin de plata sau in numerar la casieria instituţiei, documentele de plată vor fi anexate ofertei.

Documentele ce trebuie prezentate de către potenţialii ofertanţi (fişa de date şi modelul contractului de vânzare material lemnos pe picior, caietul de sarcini) precum si regulamentul de desfasurare a licitatiei, se regasesc pe site-ul propriu www.primariacorbi.com  sectiunea afisier in Corbi sau accesand urmatoarele link – uri :

Documente  licitatie vanzare lemne 

Formulare

Model contract

Cu privire la cazierul judiciar al societatii si administratorului, se accepta si o declaratie pe proprie raspundere cu privire la inexistenta cazierului, acesta fiind obligatoriu a fi depus doar in cazul castigarii licitatiei, de catre ofertantul declarat castigator.

Model – Declaraţie pe proprie răspundere privind lipsa antecedentelor penale

 

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.