Feed on
Posts
Comments

b_750_350_16777215_00_images_poze_2016_11_corbi.jpg

 

Iată că localitatea Corbi își continuă drumul ascendent cu pași repezi. În doar patru ani, comuna Corbi a cunoscut o dezvoltare fulminantă, mai ales în domeniul infrastructurii. A fost mandatul în care s-a pus mare accent pe infrastructură, iar, după cum veți vedea, investițiile în acest domeniu vor continua cu proiecte de mare anvergură.

Astfel că, Primăria Corbi a scos la licitație două mari  proiecte, a căror valoare însumează peste 3 milioane de euro. Este vorba, în primul rând, de proiectul ce vizează asfaltarea a aproximativ 11 km de drumuri comunale, care se desfășoară pe fonduri guvernamentale, pe Ordonanța 28, în valoare de peste 1,2 milioane euro, iar, în al doilea rând, de proiectul pentru introducerea rețelei de canalizare și de modernizare a rețelei de alimentare cu apă din satele Corbi și Jgheaburi. Cel de-al doilea proiect pentru canalizare se desfășoară pe fonduri europene, iar valoarea lui ajunge la 1,9 milioane euro.

,,Asfaltările străzilor se vor face cu precădere în satele Stănești, Corbșori, Poduri și Poienărei. În satul Corbi vom asfalta doar o stradă care duce spre  Brăduleț. Aici, în Corbi, vom începe lucrările de canalizare. Și cu această investiție suntem în faza de licitație. Am semnat deja contractul de finanțare. Acest proiect presupune introducerea rețelei de canalizare și modernizarea rețelei de alimentare cu apă în satele Corbi și Jgheaburi. Valoarea proiectului este de 1,9 milioane de euro și se desfășoară pe fonduri europene”, a declarat primarul comunei Corbi, Virgil Baciu, pentru ,,financiarpress.ro”

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.