Feed on
Posts
Comments
Recent, în localitatea de pe valea Râului Doamnei s-a deschis o secţie de producţie, care a creat deja 30 locuri de muncă, acoperite foarte repede cu mână de lucru calificată. Investitorul privat a găsit deschiderea necesară din partea edililor, după ce acum câţiva ani, comunitatea locală a fost partener la un proiect finanţat din bani europeni, iniţiat de către ARGCOMS SCM pentru conservarea meşteşugurilor tradiţionale în nordul Argeşului.
DSCN2713
“La noi, se ştie, este o criză de locuri de muncă. Am primit cu mare interes cererea acestui investitor, deoarece ne interesa sustenabilitatea proiectului care, astfel îşi dovedeşte utilitatea practică. Spaţiul necesar funcţionării acestei secţii de tricotaje este în centrul comunei şi a fost închiriat de la fosta cooperaţie. După ce a fost modernizat, îndeplineşte condiţiile necesare pentru o bună funcţionare, astfel încât să se poată onora contractele pe care firma le are cu Italia. Din câte am înţeles, cel puţin deocamdată, producţia va fi dirijată integral spre export. Comuna Corbi dispune nu numai de mână de lucru calificată în acest domeniu, dar şi de materii prime, care pot fi valorificate superior, permiţând localnicilor o diversificare a activităţilor şi ieşirea din zona agriculturii de subzistenţă.
DSCN2723
Experienţa cu creşterea animalelor, în special ovine, a dovedit că avem un potenţial remarcabil, care abia aşteaptă să fie valorificat. Tocmai de aceea, lansăm o invitaţie pentru toţi cei interesaţi să investească la noi, unde vor găsi oricând nu numai disponibilitate din partea autorităţilor şi localnicilor, dar şi seriozitate faţă de muncă”, a declarat primarul Virgil Baciu.
 corbi

 

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.