Feed on
Posts
Comments

În urma contractării unui credit la CEC Bank, administraţia din Corbi a demarat luna aceasta lucrările la reţeaua de alimentare cu apă din comună.

Edilul-şef Virgil Baciu speră ca, într-un an de zile întreaga toate satele comunei vor beneficia de alimentarea cu apă.
corbi
“Creditul de la CEC este în valoare de 2 milioane de lei, cu tot cu TVA însă, în urma licitaţiei, valoarea de atribuire a fost de 1,6 milioane de lei. S-a dat ordinul de începere a lucrărilor, iar constructorul, RMR Curtea de Argeş, organizează şantierul. Vom începe din Corbşori, acolo unde există un bazin de captare, reţeaua urmând a se întinde spre Corbşori, Stăneşti şi Poduri. Reţeaua deja existentă de la Corbi şi Jgheaburi o vom racorda la bazinul din Corbşori.

La Poenărei există un proiect separat. Am amplasat acolo un bazin de 23 mc şi vom contracta lucrările de execuţie cu o firmă privată. În plus, pe partea de aducţiune, s-au finalizat lucrările în cadrul proiectului comun cu Domneşti şi Pietroşani. Deja s-au făcut probele de presiune, apa ajungând în bazinul de la Corbşori. Urmează a se instala staţia de tratare a apei.”, ne-a detaliat primarul Virgil Baciu.
Tot pe parcursul lunii octombrie, la Corbi s-au reabilitat 15 km de drumuri de câmp.

ziarul : Viata Satului octombrie 2014

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.