Feed on
Posts
Comments

Ciuperca lui Dumnezeu, care vindeca cancerul si diabetul

Ciuperca Agaricus Blazei Murill, numita si ciupeca lui Dumnezeu, contine 120 de elemente (proteine, vitamine şi minerale) si sase tipuri de steroizi (cerebusterol şi ergosterol) care opresc cresterea numarului de celule canceroase.

Ciuperca Agaricus Blazei Murill stimulează productia de insulina prin vitalizarea functiei pancreasului si ajuta in tratamentul diabetului. Acizii grasi nesaturati, grasimile si mineralele din continutul ciupercii, regleaza tonusul vascular si presiunea sangvina, inhiba vasoconstrictia, protejeaza vasele sangvine, previne ateroscleroza si are efect diuretic. De asemenea, aceasta ciuperca determina cresterea considerabila a imunitatii organismului.

S-a mai constatat ca favorizeaza absorbtia intestinala, stimuleaza activitatea sistemului nervos si ajuta la regenerarea capilara si epiteliala.

Ciuperca lui Dumnezeu a dat rezultate deosebite in cazul cancerul de san, de colon, de ficat, plamani si pancreas. De asemenea readuce pofta de mancare, buna dispozitie si amelioreaza durerile de orice fel.

Specia Agaricus Blazei Murill se cultiva in Japonia, China si Brazilia, si mai recent in Olanda, Belgia etc. Tehnologia de productie este asemantore cu cea a speciilor Agaricus, si se poate realiza in solarii sau in ciupercarii moderne.

In Japonia se cultiva la peste 1000 m, altitudine, pe soluri fertilizate natural cu gunoi de vaca si cal. Un kilogram de ciuperci deshidratate costa intre 275 – 350 dolari/kg. Cei interesati sa infiinteze o ciupercarie, isi pot procura miceliu (Cod. M 7700) din Belgia, accesand pagina web: www.mycelia.be

Produsul numit Bio-Active MC care se prezintă sub formă de plicuri cu pulbere, contine 100% extract de Agaricus Blazei Murill. Fiecare doza are 3 grame. Fiind un supliment nutritiv, nu există o doza fixa de administrare. Se recomanda totusi 1-2 doze zilnic, in functie de starea de sanatate a fiecarei persoane. (1-2 doze pentru ridicarea imunitatii, 3 doze pentru afectiuni grave). Persoanele care suferă de eczeme, puncte dureroase, somnolenta vor constata imbunatatiri dupa primele 2-3 zile. Acest supliment nu trebuie sa inlocuiasca tratamentul prescris de medic.

Pentru mai multe informatii vizitati:

www.paradisulverde.com/Magazin-On-line/Altele/Supliment/BIO-ACTIVE-MC-3g-PLIC.html

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.