Feed on
Posts
Comments
Vino să-ți susții trupa preferată la festivalul rock al verii: Stonebird Festival! Ne pregătim de o noua ediție extraordinara de Rock %. Ne vedem pe 11-13 august, la Corbii de Piatră!
Și anul acesta camparea cu rulota / autorulota este inclusă în prețul biletului. La fel și camparea cu cortul. Locurile sunt limitate. Recomandarea noastră ar fi să veniți cu o zi mai devreme ca să vă asigurați că prindeți unul sau mai multe locuri libere.
Dacă sunteți pregătiți pentru 2 zile și 2 nopți de poveste cu trupele voastre preferate: ParazitiiOfficial, Dirty Shirt, ZOB, Krypton, @Myst
MYRATH, Bucovina, Antract, Truda Cluj, Masterpiece Romania – tribut Metallica Romania, ALTAR Romania, NEW JERSEY, C.A.S.H. , vă recomandăm să nu ratați biletul la distracție: https://www.ambilet.ro/tc-events/stonebird-festival-2023/
Nu uitați: copiii sub 12 ani nu au nevoie de bilet, dar au nevoie să fie însoțiți de un părinte (dacă au sub 8 ani), respectiv un adult, dacă au peste 8 ani. Vor exista și locuri de joacă special amenajate pentru ei și multe alte surprize.
Cetățenii care au domiciliul în comuna Corbi, au acces gratuit pe baza Cărții de identitate.
Vă așteptăm!

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.