Aproximativ 2000 de persoane au participat în prima zi a festivalului și dublu în cea de-a doua la Corbi, acolo unde au urcat pe scenă, printre alții: Dave Evans, primul solist al trupei AC/DC, Mike Terrana & The ROCK,  Black – tribut Metallica (Serbia), Dan Helciug & My Queen.

Manifestarea s-a organizat în zona cunoscută drept “La chilii”, acolo unde odinioară trăiau călugări, un deal situat deasupra localității, cu o panoramă extraordinară de unde se vede și mănăstirea de la Corbii de piatră.

Sute de mașini și corturi cat cuprinde au înțesat poiana. Oameni veniți din toate colțurile țării au rămas două nopți pe acoperișul Argeșului pentru a participa la cel mai mare festival de rock organizat vreodată în zona rurală în România. Unul dintre scopurile declarate ale organizării festivalului a fost acela de a atrage turiști în zonă.

În consecință,  multe dintre locuințele oamenilor au reprezentat locuri de cazare pentru cei care și-au dorit cu orice preț să participe la festival. De asemenea, bucatele tradiționale au făcut deliciul tuturor, majoritatea alegând să mănânce sănătos. Același bucate s-au putut cumpara și din interiorul spațiului amenajat pentru festival de către organizatori.

 

În ultima zi de festival, duminică, producătorii locali au fost invitați să își etaleze marfa. Pe tarabele amenajate “La chilii” s-au găsit brânza de burduf, cașcavalul afumat, fructele, diverse dulcețuri, siropuri și băuturi naturale specifice zonei, etc. Berea a curs râuri atât la propriu cat și la figurat in toate cele trei zile ale festivalului.

Cine nu a putut trăi fără cafea și-a găsit colțul de rai în vârful muntelui, acolo unde s-a servit cea mai aromată, delicioasă și “devreme acasă” cafea.

Un drapel tricolor lung cat toată poiana a fost vizibil de la kilometri distanță, brandul festivalului fiind prezentat, cum altfel, decât cu pietre. De la punctul de acces, autorități cu ochii în patru, traseu marcat, drum asfaltat special pentru acest eveniment, polițiști, jandarmi, firme de pază, pompieri, toți s-au ocupat de siguranța acestui festival. A existat și o categorie de privilegiați, localnicii, cărora accesul la fost permis gratuit; oameni care abia au auzit de muzica rock, ajunși la vârsta a treia, au privit curioși manifestările entuziaste ale rockerilor veniți din patru zări. Accesul s-a făcut pe baza biletelor cumpărate online sau chiar de la intrare.

Argintul viu al manifestării a fost, la propriu, primarul Vasile Baciu. A cântat până l-a lăsat vocea, a strâns sticlele, a șters scena de spumă, a fost ghid în teren, șofer pentru invitați, bucătar la vreo două tuciuri, traducător pentru cine nu știa o boabă de limbă străină, entertainer for all the people, ce mai, one MAN show.

Cireașa de pe tort a ultimei seri a fost focul de artificii. Despre atmosfera de la concert, lăsăm imaginile să vorbească.