Feed on
Posts
Comments

b_750_350_16777215_00_images_poze_2017_06_Asfaltari-Corbi.jpg

În urmă cu câteva luni vă anunțam că în comuna Corbi urmează să se realizeze o investiție de mare anvergură. Acestă investiție se referea la asfaltarea a 11 km de drumuri comunale din localitate, investiție ce se ridică la suma de 43 de miliarde lei vechi, bani care vin de la Guvern.

Astfel că, după ce a fost pregătit terasamentul pe unele străzi, ieri au sosit și primele mașini cu asfalt. Așa cum ne-a obișnuit, primarul Virgil Baciu, chiar dacă era o căldură toropitoare, a preferat să stea lângă muncitorii care turnau asfltul pentru a se asigura că lucrare va fi una calitativă. Baciu a fost surprins cum dădea indicații muncitorilor, fiind foarte atent la felul cum se executa lucrarea, mai ceva ca un diriginte de șantier.

De altfel, orice constructor care  a lucrat cu Primăria Corbi, de când aceasta este condusă de Virgil Baciu, a avut de trecut testul rigozității primarului în ceea ce privește calitatea lucrării.

Această investiție presupune asfltarea mai multor străzi din comună, lucrările fiind realizate în paralel.

,,Avem prevăzute lucrări de asfaltare în satele Corbșori, Stănești, Poienărei, Poduri, Pârâiești și Corbi. În momentul de față se lucrează în paralel în mai multe zone, iar de săptămâna viitoare constructorul ne-a spus că va începe lucrările și în satul Corbi, pe Drumul Carului”, ne-a declarat primarul Virgil Baciu.

Iată cum comuna Corbi se dezvoltă de la an la an, iar veștile bune pentru corbeni nu se opresc aici. O altă investiție de mare anvergură este pe cale să înceapă în comună. Este vorba despre introducerea rețelei de canalizare în satele Corbi și Jgheaburi, dar și de reabilitare rețelei de apă, fapt pentru care lucrările de asfaltare au fost evitate în aceste două sate.

Această investiție este în faza de licitație și se va realiza pe fonduri europene.

 

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.