Feed on
Posts
Comments

ANUNȚ

În data de 28 Martie 2017, OFICIUL DE CADASTRU ȘI PUBLICITATE IMOBILIARĂ ARGEȘ demarează, cu sprijinul PRIMĂRIEI Comunei CORBI, etapa de publicare a documentelor tehnice ale cadastrului din cadrul lucrărilor de înregistrare sistematică realizate, în conformitate cu Ordinul Directorului General al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară nr. 1158 / 22.09.2016, în Comuna Corbi, Sectorul cadastral nr. 1 din punctul Piculet – Vartop , sat Jgheaburi , (tarlaua/sola 18), în temeiul art. 9 alin. 341 din Legea cadastrului și publicității imobiliare nr. 7/1996, republicată.

Afișarea documentelor tehnice ale cadastrului se va realiza pe o perioadă de 60 de zile la sediul Primăriei Corbi din localitatea Corbi.

AFIS INFORMARE CARTE FUNCIARA

Înştiinţarea proprietarilor şi a posesorilor

privind publicarea Documentelor tehnice ale cadastrului

pentru Sectorul cadastral nr. 1 , punctul Piculet – Vartop , sat Jgheaburi , din UAT CORBI, Judeţul Argeș

AFIS INFORMARE CARTE FUNCIARA 2

Stimată doamnă/ Stimate domn,

Vă înştiinţăm că la data de 28 martie 2017 se publică Documentele tehnice ale cadastrului aferente proprietăților din Sectorul cadastral nr. 1 (Tarla 18)  punctul Piculet – Vartop , sat Jgheaburi, din  UAT CORBI.

Datele referitoare la imobilul/imobilele pe care le deţineţi în sectoarele cadastrale sunt afişate la sediul Primăriei CORBI din localitatea CORBI.

În vederea verificării datelor publicate, vă rugăm să vă prezentaţi la locul publicării.

Puteţi depune Cerere de rectificare dacă informaţiile referitoare la imobilul deţinut nu sunt corecte, în termen de 60 zile de la data publicării, la Comisia de soluționare a cererilor de rectificare ce va funcționa la sediul Primăriei Corbi, precum și pe site-ul ANCPI.

Cererea de rectificare va fi însoţită de documente doveditoare şi va fi înregistrată de către Comisia de soluţionare a cererilor de rectificare, iar dumneavoastră primiţi o copie a acesteia cu numărul de înregistrare.

Programul de lucru al comisiei:

Luni – Vineri, între orele 10.00 – 14.00

Primar,

Virgil BACIU

 

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.