Feed on
Posts
Comments

1-decembrie

1 Decembrie 1918 este o zi cu o mare încărcătură istorică și de suflet a tuturor românilor, ziua în care marele ideal, înfăptuirea Marii Uniri, s-a realizat.

Ziua Națională este pentru toți românii un moment de sărbătoare, de bucurie, un moment al întâlnirii noastre cu istoria națională și locală.

Dragi corbeni, Ziua Națională trebuie să ne găsească uniți în jurul interesului comunității noastre, în jurul interesului național, pentru că numai uniți putem fi un popor de nădejde, un popor apreciat în Europa și în lume.

În calitate de Primar, doresc să vă mulțumesc tuturor pentru efortul pe care îl depuneți în fiecare zi pentru prestigiul comunei  noastre, pentru implicarea în viața comunei , în dezvoltarea ei .

20161129_130356

Vă aștept să fim împreună de Ziua Națională, iar prin manifestările special organizate cu această ocazie să aducem recunoștință, tuturor acelora care prin faptele lor au contribuit la împlinirea marelui deziderat al neamului nostru.

În cinstea lor, dragi corbeni , va avea loc joi 1 decembrie in jurul orelor 12.00  , in fata Caminului Cultural Corbi ,  un moment de omagiu si recunostinta  a eroilor neamului .

Vă mulțumesc tuturor că sunteți alături la această manifestare de suflet și istorică a neamului românesc.

Dumnezeu să ocrotească România !

La Mulți Ani România !

 

PRIMAR,

BACIU VIRGIL

[youtube]https://youtu.be/TDYT2AGPLhY[/youtube]

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.