Feed on
Posts
Comments

Începutul iernii înseamnă pentru administrația din comuna Corbi finalizarea tuturor proiectelor de anvergură. Conform spuselor primarului Virgil Baciu, în lucru se mai află la ora actuală reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural Corbșori care, cel mai probabil, se va desfășura la interior și pe perioada mai puțin favorabilă meteorologic. Evident, se continuă și branșările la alimentarea cu apă, atât cât vremea va permite.

COL

”Suntem interesați să finalizăm până în primăvară branșările în satul Corbșori, pentru ca să putem pune în funcțiune sistemul. Din păcate, depindem de rezolvarea problemei cu aducțiunea, fiind într-un proiect comun (vechi din 2007) cu localitățile Domnești și Pietroșani, care nu se află într-un stadiu la fel de avansat cu lucrările și deci, nu au în aceeași măsură motivația ca rețeaua să fie funcțională atât de curând. Dar, cu siguranță, vom găsi soluția eficientă pentru a nu stagna și pentru ca oamenii să beneficieze de apă curentă cât se poate de repede.”, spune șeful executivului din Corbi.

Sărbătorile de iarnă înseamnă la Corbi în primul rând tradiție. Astfel, sambata 12 decembrie, la Căminul Cultural Stănești va avea loc Festivalul ”Florile Dalbe”, eveniment desfășurat sub egida Centrului Creației Populare. După 20 decembrie, copiii localității, în frunte cu primarul, vor merge la colindat, continuând obiceiul început anul trecut.

corbi

”Am văzut că am surprins în mod plăcut anul trecut pe toți aceia pe care i-am colindat anul trecut, așa că păstrăm obiceiul. Este timpul din an în care ar fi necesar să ne ocupăm mai mult de suflet, să încercăm să oferim mai multă bucurie celor din jur și, prin această inițiativă, exact acest lucru îl urmărim” a mai afirmat primarul Virgil Baciu.

 

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.