Feed on
Posts
Comments

Viaţa satului

Emisiunea aduce în prim-plan subiecte sociale, dincolo de agricultură. Prezintă situaţiile bibliotecilor de la sate, drumul produselor tradiţionale sau oportunităţile de afaceri care pot apărea.

„Ca să provocăm şi partea asta de public, care nu-I neapărat interesată de latura sentimentală a satului românesc”, declară producătorul emisiunii Cosmin Andrei.

„Viaţa satului ne priveşte pe toţi” – de la ţăranii care şi-au pus terenurile laolaltă pentru a avea o producţie mai mare, accesarea fondurilor europene, până la interviuri cu ministrul agriculturii sau cu fermieri străini.

Pentru a vizualiza emisiunea click aici :

Prima parte :

http://www.tvrplus.ro/editie-viata-satului-369642#.Vewsy2Qi-LA.facebook

primar12

A doua parte :

http://www.tvrplus.ro/editie-viata-satului-366187#.Vews9pNvN8E.facebook

nea gica

Emisiunea a prins deja şi la publicul din oraşe. „În ciuda faptului că este o emisiune pentru mediul rural, în mediul urban ajungem să fim şi lideri de piaţă”, povesteşte Cosmin Andrei.

Cele două ore şi jumătate ale emisiunii se împart între reportajele pe teren, interviuri, rubrica dedicată politicii agricole comune a Uniunii Europene şi un jurnal de ştiri, difuzat în a doua jumătate a Vieţii satului.

În fiecare duminică, de la orele 10:35 şi 12:00, urmăriţi la TVR 1 şi pe TVR+ emisiunea Viaţa satului, cea mai veche emisiune a postului naţional de televiziune.

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.