Feed on
Posts
Comments

1
Carvana Antena Satelor ajunge în acesată săptămână în comuna Corbi din județul Argeș, pe malurile legendare ale Raului Doamnei, la poalele falnicilor munți Făgăraș, sub streașina dealurilor domoale, a tainicelor și tihnitelor păduri.
Pe aceste meleaguri ciobanii și-au purtat turmele de oi, au cântat doine ciobănești, cântece de dragoste și au păstrat legendele din vremuri mult prea depărtate de zilele noastre.

2
Joi 30 aprilie 2015, de la ora 12:20 la ora 15:00, o să vă purtăm în sunet de fluiere prin localitatea de o frumusețe rară. Drumul ne va duce către jgheaburi, făgașe, săpate de scurgerea apei izvoarelor și pârâiașelor din zona stâncilor de gresie, o să trecem și pe la biserica rupestră, un străvechi așezământ – unicat în spațiul ortodox românesc.
3
O să parcurgem una câte una ulițele satului pentru a lua pulsul vieții la țară, care nu este una ruptă de realitățile anului 2015, ci una ancorată bine în economie. Aici, femeile dibace, cu ajutorul tehnologiei de ultima oră, tricotează haine pentru celebrele Case de Modă Prada și Valentino.
4
Ciobanii își vând la piață produsele rezultate în stânele lor.
5
O să trecem și pe la Muzeul Satului care adăpostește zestrea lasată moștenire generațiilor tinere dar și creațiile mai noi.
6
Vă invităm prieteni joi, 30 aprilie 2015, de la ora 12:20 la ora 15:00 să ne însoțiți pe frecvențe într-un loc atât de frumos prin bogăția naturii, hărnicia oamenilor și duioșia cântecelor.

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.