Feed on
Posts
Comments


In ziua de cinstire a Sf. Mc. Ştefan, s-a pus bazele unui parteneriat între Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului şi Arhiepiscopia Râmnicului. Scopul acestuia este legat de promovarea tradiţiilor şi obiceiurilor strămoşeşti păstrate în localitatea Corbi de Argeş .

Mare sarbatoare in a treia zi a Craciunului s-a tinut in Caminul Cultural al comunei Corbi .
Grupuri de colindatori si formatiile de dansuri si-au dat concursul in sala caminului .
Nu exista alte momente in an cu o incarcatura mai mare de bucurie si speranta dacat sarbatorile Craciunului si serbarile tinute cu acest prilej .
Grupurile de colindatori ,femei si copii ai Bisericii Santa Treime au dat startul serbarii nostre urmat de grupuri de uratori si dansatori ai Scolii Corbi si Caminului cultural .
Fluierasii adulti si cei mici au cantat cateva melodii de suflet .
Cel care a facut sa se ridice sala in picioare si in ropode de aplauze a fost Valentin Precup , un desavasit instrumentist al comunei noastre .
Spectacolul s-a incheiat pe acordurile deosebite ale melodiilor grupului Doruri Muscelene din Mihaiesti – Arges .

 

În cadrul Festivalului organizat astăzi în comuna Corbi a fost prezent şi grupul vocal ,, Brevis Cuartet,, care a prezentat în faţa publicului un frumos program de colinde.

 

Craciunul si Anul Nou sunt elemente centrale ale obiceiurilor de iarna , iar noi corbenii dorim sa le pastram cu sfintenie , a afirmat in incheierea spectacolului primarul comunei Corbi , Mihai Ungurenus
Acum in pragul Anului Nou , primiti gandurile noastre bune si urari de sanatate , sa va dea Dumnezeu bucurii si viata lunga !
LA MULTI ANI !

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.