Feed on
Posts
Comments

După ce şi-a pus la punct site-ul şi blogul primăriei, Mihai Ungurenuş, primarul comunei Corbi, s-a hotărât să facă şi un ziar pentru oamenii din localitate.

Primarul a scos primul număr al ziarului. „Apariţia acestei publicaţii despre oamenii şi locurile noastre reprezintă mai mult decât o provocare pentru noi. Mărturisesc că ideea m-a cuprins cu mai mult timp în urmă, însă din motive obiective şi, poate uneori, chiar şi subiective, acest ziar a întârziat să apară. Din fericire, iată că astăzi, la Corbi s-a mai «născut» un copil, dacă îmi este permis să mă exprim în acest mod. Este copilul nostru, al tuturor, de care vom avea grijă cu toţii şi vom veghea la buna sa creştere, la dezvoltarea sa. Avem în spate o istorie şi o tradiţie cum puţine zone din ţara asta au şi, în acelaşi timp, suntem moderni, parte din familia europeană.“, a spus Mihai Ungurenuş, primarul comunei Corbi.
Ziarul va apărea în fiecare lună
Mihai Ungurenuş a mai spus că prin acest ziar îşi vor face cunoscute valorile, vor scrie despre tradiţia şi istoria comunei, dar şi informaţiile de care oamenii au nevoie. „Va fi, după cum spuneam, o provocare să îmbinăm tradiţia cu actualitatea, să scriem despre noi cu bune şi rele despre folclor, istorie, despre rădăcinile noastre, dar şi să oferim cele mai recente informaţii din toate domeniile. Ziarul «Corbi, tradiţie şi actualitate» va fi o publicaţie «vie», se va adresa tuturor cetăţenilor, indiferent de vârsta acestora. Nu în ultimul rând, acest ziar va avea ca scop promovarea imaginii localităţii Corbi, cu tot ce are mai bun. Acesta va fi un promotor al festivalurilor noastre cunoscute deja la nivel naţional. Va fi un ziar cu şi despre corbeni, dar despre el vor afla mulţi. Vor afla că noi, corbenii, suntem oameni harnici, devotaţi tradiţiilor dar, în acelaşi timp, receptivi la nou, la realităţile care ne împresoară.“, a mai spus Mihai Ungurenuş, primarul comunei Corbi. Ziarul va apărea lunar, iar articolele sunt scrise de către angajaţii Primăriei Corbi şi cadre didactice din comună.
Ioana Făcăleaţă

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.