Feed on
Posts
Comments
b_750_350_16777215_00_images_poze_2017_06_IMG_2104.JPG
În contextul în care în zilele de 6 și 7 octombrie are loc referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție, primarul comunei Corbi, Virgil Baciu, transmite un mesaj ferm, în acord cu valorile fundamentale ale poporului român.
Vorbele sale spun fără alte comentarii tot ce este mai important:
Mă simt dator moral și ca atare, fac un apel către toți concetățenii cu drept de vot care trăiesc în comuna Corbi și nu numai.
În zilele de 6 și 7 octombrie, în România, se va desfășura un referendum important, solicitat de către trei milioane de cetățeni, pentru a modifica articolul 48 din Constituție, clarificând principiul care spune că familia se intemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bãrbat și o femeie.
Referendumul pentru familie este de mare importanță. Pentru cã într-o lume în care anormalul a devenit normal, românii au ocazia de a spune: bărbatul și femeia, aceasta este adevărata familie.
„Familia, tradițională”, formată din tată, mamă și copil, a fost elementul fundamental al speciei.
Familia asigură procreația și desăvârșește educația, care nu poate fi făcută decât prin punctul de vedere feminin și punctul de vedere masculin.
Eu vă îndemn pe toți să mergeți la acest referendum să vă exprimați dorința ca în România familia noastră traditionala, formată dintr-un bărbat, o femeie și copiii lor, să fie garantată de lege, nu numai de tainele bisericii.
E nevoie de votul dumneavoastră, pentru ca legiuitorii să fie atenți când fac legile care coordonează societatea.
Vă rog să mergeți la acel referendum, pentru că nu este o simplă formalitate, ci este o acțiune prin care interveniți spre binele poporului român.
Primar,

Baciu Virgil

Mesajul a fost postat pe pagina de Facebook a destoinicului primar din comuna Corbi.

 

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.