Feed on
Posts
Comments

ANUNT

PUBLICAM SPRE CUNOSTINTA GENERALA

A N U N Ţ

 

                 Primaria comunei Corbi, judetul Arges, scoate la licitaţie publică in vederea vanzării, material lemnos pe picior, esenta fag, molid şi arine, din pădurea comunală si de pe izlazurile comunale.

Ofertele se primesc la sediul Primariei comunei Corbi, din comuna Corbi, sat Corbi, str. Voicu Corvin nr. 235, judeţul Argeş, în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, între orele 8,30 – 14,00, ultima zi de depunere a ofertelor fiind joi 14.11.2013, ora limita 16,00.

11_09_b321d725ec

Deschiderea ofertelor va avea loc in ziua de vineri 15.11.2013, la ora 10,00, la sediul mai sus indicat.

Caietul de sarcini se va procura, de asemenea, de la sediul Primariei comunei Corbi, contravaloarea acestuia fiind de 50 lei, taxa de participare la licitatie este de 100 lei, garantia de participare este de 10% din pretul de pornire la licitatie, acestea se achita inainte de depunerea ofertei in cont prin ordin de plata sau in numerar la casieria instituţiei, documentele de plată vor fi anexate ofertei.

Documentele ce trebuie prezentate de către potenţialii ofertanţi (fişa de date şi modelul contractului de vânzare material lemnos pe picior), se regasesc pe site-ul propriu www.primariacorbi.com, sectiunea afisier in corbi

sau urmatorul link : http://www.primariacorbi.com/?page_id=436 .

Pentru alte formulare si date referitoare la acestea faceti click aici  : Documente licitatie vanzare lemne

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.